Dnevni horoskop sreda, 29. 6. 2022

Oven

Oven

Danes se približujte vsem okioli sebe korak za korakom, saj je kot da se premikate skozi minsko polje! Situacija v službi grozi, da bo eksplodirala, s partnerjem pa bodita previdna, ker imata prevelika pričakovanja in bosta morda razočarana. Pazite na poškodbe, če se nameravate kakorkoli ukvarjati s športom.

Bik

Bik

Dnevni horoskop napoveduje, da vas skrbi kakšna težava v vašem bivališču, katere rešitev bo zahtevala finančna vlaganja. V ljubezni partner iz nekega razloga misli, da ne spoštujete njegovega mnenja, zato zgladite ta nesporazum, da ne bo jeze. Od partnerja se boste danes naučili tudi veščine, povezane s pogovorom, ki jo boste lahko uporabili.

Dvojčka

Dvojčka

Danes bodite pozitivni, v službi ne bo vse sijalo in pomembno je, da v naslednjih dneh ne boste negativni. Morda boste partnerju povedali kaj, česar v resnici niste mislili in se boste morali opravičiti, zato raje premislite, preden izgovorite. Pazite, kaj jeste v vročini, možne so želodčne težave.

Rak

Rak

Dnevni horoskop napoveduje, da bo na površje prišla kakšna vaša stara negotovost in v pomembnem trenutku udarila v vašo samozavest. Uprite se ji, saj vas čakajo samo dobre stvari in ne boste naredili nič narobe! Če niste v zvezi, je mogoče spoznati osebo, ki je tako kot vi pripravljena na avanture!

Lev

Lev

Nenavaden dan za vaše ljubezensko življenje. Kot da boste nenadoma spoznali, da to, kar si močno želite, in po čemer hrepeni vaše srce, ni ena in ista stvar. Dan boste namenili globoki analizi svojih občutkov. Vsega drugega ne zanemarite, saj lahko naredite napako.

Devica

Devica

Dnevni horoskop napoveduje razpravo v službi, zato bodite pripravljeni. Že veste, kaj reči, a vaš ton bo tistemu na drugi strani mize veliko pomembnejši od bistva. Popoldne se pripravite na sprostitev in uživanje s partnerjem, da se razbremenite.

Tehtnica

Tehtnica

Zaljubljeni ste končno pripravljeni prepustiti nadzor in prepustiti drugi osebi, da vodi vaš odnos. In to vas veseli. Dobite potrditev, da ste izbrali dobrega partnerja, povezanega s kakšnim pomembnim življenjskim vprašanjem. V službi ste molčali o nečem, kar ste želeli povedati. Zdaj vas "žre" od znotraj, to napako popravite jutri!

Škorpijon

Škorpijon

Tudi dnevni horoskop napoveduje pomanjkanje samozavesti, a vedite, da vse delate prav in ni treba dvomiti vase. To bo pomenilo družbo ljudi, ki delijo vaše vrednote, pa naj bodo to stari prijatelji ali ljudje, ki jih poznate le površno. V ljubezni se vam dogaja nekaj vznemirljivega. Na to čakate več mesecev!

Strelec

Strelec

V ljubezni se odpirajo nove možnosti, prinašajo razburjenje in pustolovščine, kar potrebujete! V službi ste iskreni do vseh in imate kup novih idej, vaša energija ne bo ostala neopažena. Glavoboli so možni, če boste preživeli preveč časa na soncu.

Kozorog

Kozorog

Dnevni horoskop svetuje, da prevzamete nadzor nad svojim ljubezenskim življenjem, saj je zdaj čas za velike odločitve! Bi morali ostati v razmerju, ki vas je dolgočasilo, ali ubrati novo pot in videti, kam vas bo pripeljala? Iskren pogovor z osebo, ki ji zaupate, vam bo dal odgovor na vprašanje kako naprej!

Vodnar

Vodnar

Super dan! Vsak dvom vase izgine in naredite prave poteze na vseh področjih življenja. Prišlo je do spremembe v ljubezni, po kateri ste hrepeneli, kot da je končno vse »kliknilo« na svoje mesto. Počutite se bolje kot kdajkoli prej. Preživite čas z družinskimi člani, ki jih že dolgo niste videli, uživali boste.

Ribi

Ribi

Dnevni horoskop svetuje, da se v službi rinite v ospredje. Čeprav to ni v vaši naravi, je edina pot do boljšega delovnega mesta. Ne prezrite tega, kar vam govori srce. Odločeni ste za boljše stvari. Danes bodite pogumni in zaljubljeni ter se svobodno spogledujte z osebo, ki vam je všeč. Ona samo čaka na vaš znak.

Naši svetovalci

Astrologija in vedeževanje

Pomoč na vaši življenjski poti
090 77 77

Pokličite zdaj in izvejte svojo prihodnost

Zakupite minute in se z vedeževalkami pogovarjajte ceneje
070 44 44 22
BREZ KLICA na 090!