Dnevni horoskop torek, 31. 1. 2023

Oven

Oven

Dnevni horoskop vam prinaša napetosti zaradi nepotrebnih razlogov. Sami ustvarjate kaos, ki vam ga nihče drug ne more nastaviti, zato ne veste, kako doseči vse. Horoskop vam svetuje, da ne hitite, ampak se prepustite današnjemu dnevu in svojim prijateljem.

Bik

Bik

Vaš dnevni horoskop napoveduje klic, ki ga ni mogoče zavrniti. To je lahko nekdo iz preteklosti ali sprava z osebo, s katero ste že davno izgubili stik. Čas je, da zacelite svoje rane in ponudite osebi še eno priložnost. Prav tako vam horoskop danes odsvetuje velike finančne transakcije.

Dvojčka

Dvojčka

Zvezde napovedujejo konflikt na poslovnem področju. Poskusite spoštovati mnenja drugih ljudi in jih ne jemljite osebno. Vaši pogledi se ne ujemajo z idejami drugih, zato so možna nesoglasja. Ljubezensko življenje gre dobro, a ne pometite vsega pod preprogo.

Rak

Rak

Delo je središče vašega dnevnega horoskopa! Danes lahko pričakujete odlične rezultate svojega truda ali velik uspeh, ki ste ga dolgo pričakovali. Povabite družinske člane, zberite prijatelje in se pripravite na praznovanje! Horoskop vam svetuje, da povečate vnos vitaminov in več spite.

Lev

Lev

Dnevni horoskop vam svetuje, da se držite stran od toksičnih ljudi. Danes se na vas zlahka vpliva in negativna energija ne ugaja nikomur. Bodite previdni, komu zaupate, zdi se, da je sovražnik bližje, kot si lahko predstavljate.

Devica

Devica

Uživate v druženju z osebo, ki jo poznate že leta, a želite nekaj več? Čas je, da ste iskreni, vzamete stvari v svoje roke in povejte vse, kar čutite. Horoskop napoveduje dober razplet, dolgoročno je to lahko dobra romanca. Pazite se padcev in poškodb.

Tehtnica

Tehtnica

Dnevni horoskop govori o ljubezni. Vaš partner ali nekdo, ki vam je všeč, pripravlja veliko presenečenje, ki vas bo podrlo z nog! To je lahko uresničitev vaše želje, bodite potrpežljivi in videli boste sami. Uvedite telesno aktivnost.

Škorpijon

Škorpijon

Današnji dan je poln nervoze. Imate občutek, da se nekdo ni izkazal kot pošten, pa tudi, da vas je nekdo izdal. In to boli. Spremenite svoj pristop in jasno povejte, kaj si zaslužite in pričakujete. Številni Škorpijoni lahko danes pričakujejo finančni dobiček, na ljubezenskem področju pa romantiko!

Strelec

Strelec

Izogibajte se ogovarjanju bližnjih ljudi. To se vam lahko samo povrne, zato zelo hitro tvegate izgubo dobrih prijateljev in družinskih članov. Osredotočite se na delo, danes boste kot nabita puška. Možne težave z nespečnostjo, poiščite način za sprostitev.

Kozorog

Kozorog

Veste, kaj hočete, a proti temu ne morete storiti ničesar. Danes je idealen dan, da dokončate vse začeto in nedokončano. To se lahko nanaša na ljubezensko situacijo. Če pogrešate bivšega partnerja in ga še vedno ni z vami, niste naredili pravih korakov. Pokličite ga in mu jasno povejte, kaj hočete!

Vodnar

Vodnar

Stanje se izboljšuje, v preteklem obdobju ste bili precej živčni. Danes se morate sprostiti, preživeti dan v druženju ali pisanju z ljubljeno osebo. Sprostilo bo vaše možgane, ob koncu dneva pa lahko pričakujete nepričakovano poslovno ponudbo. Zveni mamljivo?

Ribi

Ribi

Dnevni horoskop sporoča veselo novico! To lahko spremeni celoten potek vašega življenja, pa tudi načrte, ki ste jih imeli s partnerjem. Pripravite se na velike spremembe, vendar na bolje! Končno si lahko oddahnete, rešite finančne dolgove, ki vam že dolgo visijo za vratom.

Naši svetovalci

Astrologija in vedeževanje

Pomoč na vaši življenjski poti
090 77 77

Pokličite zdaj in izvejte svojo prihodnost

Zakupite minute in se z vedeževalkami pogovarjajte ceneje
070 44 44 22
BREZ KLICA na 090!