Dnevni horoskop četrtek, 4. 8. 2022

Oven

Oven

Za poletje imate velike načrte. Pohiteli ste opraviti vse obveznosti v službi in zdaj boste lahko uživali na dopustu. Dober dan za tiste, ki ste v zvezi. Partner vam pripravlja presenečenje, ki vas bo zelo razveselilo. Vse zvezde so se poravnale, na vas je, da se prepustite sreči!

Bik

Bik

Imate težave z vzpostavljanjem ravnotežja med zasebnim in poslovnim. Trenutno vam ne gre najbolje na nobenem področju. Komentar nekoga, ki ga ne poznate dobro, vam bo odprl oči in pomagal najti rešitev. Obstaja izhod in dovolj ste močni, da prebrodite vse, ne pozabite tega.

Dvojčka

Dvojčka

Odkrili ste nove vire dohodka, denar ste vložili v projekte in že danes lahko pričakujete prva plačila. Počastite svojega partnerja, prijatelje, porabite nekaj denarja za zabavo. To je edini način, da ga pomnožimo. Boli vas trebuh, najverjetneje ste pretiravali z gaziranimi pijačami in alkoholom.

Rak

Rak

Imeli ste veliko priložnost za pomemben uspeh v službi, vendar le pod pogojem, da ne sklepate nobenih kolektivnih partnerstev ali pogodb. Tokrat vam bo bolj uspelo kot solistu. V ljubezni ste nestanovitni, nihče ne obdrži vaše pozornosti dlje kot nekaj mesecev. Ko boste pripravljeni na kaj resnejšega, boste vedeli.

Lev

Lev

Čutite pomanjkanje energije in danes zelo težko opravite svoje obveznosti. Razmere v družini so napete, nekatere težave zahtevajo vašo finančno pomoč. Dobro razmislite o možnostih, obstaja enostavnejša rešitev. Pazite se visokega pritiska.

Devica

Devica

Ste velik entuziast. Pri vsem, česar se lotite, dajete vse od sebe, perfekcionizem je vaša najbolj izstopajoča lastnost, ki se vam bo pri delu bogato obrestovala. Poleg pohval s strani šefov pričakujte povišico. Hrepenite po ljubezni, vendar bi se morali sprostiti in uživati v spogledovanju.

Tehtnica

Tehtnica

Ste trmasti, stvari želite narediti samo po svoje in mislite, da nihče ne bo boljši od vas. Upoštevajte nasvet starejšega kolega. Če nameravate vzeti posojilo ali vložiti denar, so danes dobri aspekti. Začnite z manjšimi zneski in jih šele nato počasi povečujte, če bo potrebno.

Škorpijon

Škorpijon

Nikakor se ne morete znebiti občutka, da se vam položaj v službi trese, čeprav pravzaprav ni razloga za skrb. Danes ste zelo cenjeni in dobivate priznanja. Toliko je ljudi, ki so zaljubljeni v vas, da jih ni mogoče prešteti! Uporabite svoje čare.

Strelec

Strelec

Ne dovolite, da vam drobni prepiri s sodelavci pokvarijo dan. Vse ostalo je tako, kot mora biti. Uživajte v pozornosti in ljubezni, ki vam jo daje partner. Vzemite si čas zase ter za svoje hobije in interese, sicer boste pregoreli od kupa obveznosti.

Kozorog

Kozorog

Za vas ni najboljši dan. Nekateri prekrški, ki ste jih storili, bodo prišli na plan. Glavo pokonci, plačajte ceh in pojdite naprej! Ni slab čas za začetek pogajanj o novi službi, ponudba se bo izkazala za zelo mamljivo.

Vodnar

Vodnar

Pri delu se morate izkazati, le pazite, da se drugim ne zamerite. Obstaja možnost, da bodo vašo zagnanost napačno razumeli. Motivacijo najdete v ljubezeni, to vas najbolj gane. Res imaš srečo in ste hvaležni da ste pritegnili v svoje življenje osebo, vredno občudovanja!

Ribi

Ribi

Razpoloženi ste za avanturo! Morate le malce zamenjati mesto, se pretresti, preveč ste zapadli v rutino. Sprejmite povabilo osebe, ki vam že nekaj časa dvori, nepričakovano se boste imeli lepo! Napovedaih je nekaj težav s želodcem.

Naši svetovalci

Astrologija in vedeževanje

Pomoč na vaši življenjski poti
090 77 77

Pokličite zdaj in izvejte svojo prihodnost

Zakupite minute in se z vedeževalkami pogovarjajte ceneje
070 44 44 22
BREZ KLICA na 090!