Dnevni horoskop petek, 2. 12. 2022

Oven

Oven

Dnevni horoskop vas opozarja, da vas bo danes nekdo skušal spotakniti. Ne sovraži vas ljuba oseba, ampak nekdo, ki je manj sposoben od vas in poskuša prikriti svoje pomanjkljivosti tako, da vas obtožuje. Dvignite se nad situacijo in ne dovolite drugim ljudem, da bi bili videti slabši.

Bik

Bik

Vaš dnevni horoskop je v znamenju ljubezenske dileme. Možno je, da ste razpeti med dve osebi, vsaka vam da nekaj, kar si želite, a nikakor ne morete dobiti popolne slike, ki bi vam napolnila srce. Več počivajte.

Dvojčka

Dvojčka

Zvezde napovedujejo, da vam bo danes spodrsnilo, če ne boste previdni, možna je kakšna napaka v službi. Bodite bolj osredotočeni in pozorni kot kdaj koli prej. Čepazite zdaj, je napredek možen. V ljubezni si želite več nežnosti.

Rak

Rak

Bolj pazite na svoje zdravje, več morate počivati in jesti boljšo hrano, če želite, da boste imeli energije za vse, kar vas čaka. Izzivi ne bodo le poklicni, ampak tudi čustveni in potrebovali boste moč. Naj bo vaša današnja mantra "Zmorem vse".

Lev

Lev

Dnevni horoskop napoveduje zanimivo ljubezensko srečanje. Če ste hrepeneli po več strasti, bo prihajajoče obdobje za vas med najboljšimi v zadnjih letih. Kar zadeva zdravje, pazite, da se ne prehladite.

Devica

Devica

Za vas prihaja odlično obdobje v ljubezni, dnevni horoskop vam napoveduje sanjsko romanco. Dovolj je, da ste malo pogumnejši in malo bolj verjamete vase, pa boste pritegnili osebo, o kateri ste vedno sanjali. Ukvarjajte se s hobiji, ki vas izpolnjujejo.

Tehtnica

Tehtnica

Dnevni horoskop je v znamenju možnega denarnega dobička, če boste pravilno odigrali svoje karte. Bodite še posebej previdni, če imate opravka s tabelami ali slikami, opazili boste napako, ki vas lahko veliko stane. Ko gre za zdravje, poskrbite za svoje sklepe.

Škorpijon

Škorpijon

Danes bodite previdni, kaj govorite, še posebej partnerju, možnosti za nesporazume so velike. Najprej bodite iskreni, potem pa pazite, da ne prizadenete čustev. Neka mlajša oseba želi vaš nasvet in pomoč.

Strelec

Strelec

Danes imate preveč obveznosti in ne boste preživeli, če dela svojega dela ne boste nekomu zaupali. Običajno vam je težko dati drugim nekaj, za kar ste globoko prepričani, da zmorete najbolje sami, a dajte priložnost nekomu, ki se želi dokazati. Prevzemite vlogo svetovalca in mentorja, to bo pomagalo vaši samozavesti.

Kozorog

Kozorog

Dobili ste nenavadno ponudbo in ne veste, kako si jo razlagati. Lahko vam veliko prinese, a tudi škodi vašemu ugledu poštene in zveste osebe. Premislite in ne hitite, da ne izgubite verodostojnosti.

Vodnar

Vodnar

Danes ste nervozni, izkoristite popoldne za sprostitev s partnerjem in si privoščite oddih. Pozabite na obveznosti, ki lahko počakajo do naslednjega tedna in si postavite prioriteto. Možne so težave z vratom ali rameni.

Ribi

Ribi

Dnevni horoskop napoveduje spopad z okolico, kot da danes ne bodo imeli dovolj razumevanja za vas. Imate problem, ki zahteva takojšnjo rešitev, vendar vam niso pripravljeni prisluhniti. Pomoč in razumevanje boste našli pri osebi, pri kateri ste to najmanj pričakovali.

Naši svetovalci

Astrologija in vedeževanje

Pomoč na vaši življenjski poti
090 77 77

Pokličite zdaj in izvejte svojo prihodnost

Zakupite minute in se z vedeževalkami pogovarjajte ceneje
070 44 44 22
BREZ KLICA na 090!