Spoznajte nas

Astrocentrovi svetovalci so vaša pot do boljšega življenja
V Astrocentru so vam na razpolago številni priznani astrologi in vedeževalci. Astrocenter se ponaša z več kot 30-letnim uspešnim delom na področju vedeževanja in astrologije. S pozitivnim odnosom do strank, z natančnimi in točnimi odgovori ter nasveti smo pomagali številnim ljudem do boljšega življenja. Pri svojem delu uporabljamo ciganske karte, tarot karte, astrološke karte, nihalo … V Astrocentru so vam na razpolago številni priznani astrologi in vedeževalci. Poiščite svojega in izvejte, kaj vas čaka v prihodnosti ali pa se z vedeževalcem pogovorite o rešitvi nastale situacije. Če se vam poraja dvom in ne veste kako naprej, ne odlašajte, preverite takoj.
Vedeževanje
Vedeževanje je ena najstarejših oblik napovedovanja prihodnosti. Pri nas je najbolj razširjeno vedeževanje iz kart, pa naj si gre za ciganske karte, tarot karte, angelske karte, lenormand karte ali katere od drugih vrst vedeževalskih kart. Vedežujemo lahko tudi z dlani, potem je tu vedeževanje iz kave. Posebna veja vedeževanja je jasnovidnost, pri kateri jasnovidec s svojim izrazitim pogledom v prihodnost natančno oriše bodočnost tistega, ki se je k njemu zatekel po nasvet. S pomočjo vedeževanja je že marsikdo našel pravo pot.
Vedeževalci polagajo vedeževalske karte na različne načine, vsak pa jim ponuja vpogled v temo, o kateri sprašujete. Vedeževanje torej ni samo polaganje vedeževalskih kart, ampak njihova interpretacija. Prav zato lahko na konkretna vprašanja vedeževalec ali vedeževalka odgovori zelo natančno. Vedeževanje nam tako lahko pomaga pri sprejemanju odločitev, iskanju prave smeri, potrditvi začrtanih poti, načrtovanju prihodnosti.
Ciganske karte
Ciganske karte so najpogostejši pripomoček pri vedeževanju. Komplet kart, ki izvirajo iz Avstrije, sestavlja 36 kart s podobami iz vsakdanjega življenje. Vsaka karta prinaša svoj pomen, v kombinaciji z drugimi pa se lahko njen pomen spremeni oziroma ga druge karte dopolnjujejo. Vedeževalci pri vedeževanju uporabljajo različne načine postavljanja ciganskih kart, kar jim omogoča natančen vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost.
Tarot
Tarot karte so namenjene vedeževanju in dajejo jasne in konkretne odgovore. Zato je potrebno vedeževalcu, ki uporablja tarot karte, postaviti natančno vprašanje, tudi takšno, na katerega lahko tarot karte dajo odgovor da ali ne.
Astrologija
Astrologija, ki izhaja iz grških besed astro in logus, se ukvarja s proučevanjem simboličnega medsebojnega vpliva položajev in gibanja nebesnih teles na dogajanje na Zemlji in v človeku. Astrologija ne pozna usode, vse je že v naprej zapisano v zvezdah, na nebu, v vesolju. S pomočjo astrološke karte (natalna karta, horoskop), za izdelavo katere astrolog potrebuje natančen datum in uro ter kraj vašega rojstva, lahko astrologi vidijo, kaj se je z vami dogajalo v preteklosti, kaj se z vami dogaja danes in kaj se bo z vami dogajalo v prihodnosti. Astrologova analiza bazira na štirih elementih: planeti, zodiakalna znamenja, astrološke hiše in aspekti.