astrologinja Daca

Rojena sem v delavski družini. Sem otrok ločenih staršev. V mojem življenju je bila mati močna osebnost in je od naju z bratom zahtevala, da sva vzorna otroka. Hodila sem v gimnazijo, začela študirati, vendar sem zaradi premalo denarja prekinila študij in se zaposlila kot knjigovodja. Moj oče je svojo delovno dobo končal v celjski Libeli. Njegova smrt je vplivala na mojo nadaljnjo pot. Prav iz tega obdobja izhaja moja ljubezen do astrologije in numerologije, Slovenije in Slovencev. Petletni samostojni študij astrologije in numerologije me je usmeril v izboljšanje kvalitete svojega življenja, izgubila sem mnoge strahove, izboljšala svoj ljubezenski odnos, finančno situacijo, odnose v družini, vzpostavila duševno ravnotežje. S tem sem dosegla visok nivo zavesti in tako lahko pomagam ljudem, ki se znajdejo v podobnih težavah ali se ubadajo z iskanjem rešitev. Za vpogled v astrološko karto potrebujem točen datum in uro rojstva, saj je od tega odvisna natančnost odgovora.
Kot astrolog in numerolog se uvrščam visoko na lestvici profesionalcev, saj so moji odgovori zelo natančni. V Beogradu, pa tudi po celotni Srbije slovim kot zelo uspešen astrolog in numerolog, saj se pojavljam v mnogih dnevnih in tedenskih časopisih v Srbiji, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Republiki Srbski, pa tudi po Evropi in svetu, od koder dobivam ponudbe.
Pričakujem, da se v najkrajšem času še bolje spoznamo in da ob mojem obisku Slovenije tudi v živo vidite, s kom ste govorili vsa ta leta, in ugotovite, da v meni tli samo želja pomagati, kakor sem sebi, tako tudi vam - s širjenjem pozitivne energije, ljubezni, lepote in harmonije, dam pa lahko odgovore na vprašanja s številnih področij.

Nebesno znamenje:
lev
Pripomočki, ki jih uporabljam pri delu:
  • Astrološka karta

Področja na katerih vam svetujemo

Pokličite nas

Direktni klic za najhitrejše svetovanje 090 77 77
od 8h do 23h
Zakup minut za najcenejše svetovanje 070 44 44 22 ali spletni nakup
Oddaje v živo -
ob večerih na TV Arena